Justyna Bas RE_forma
  • O mnie
  • Sklep
  • THERMOMIX
  • WSPÓŁPRACA
    • WIZYTA W PORADNI
    • WSPÓŁPRACA ON-LINE
    • WSPÓŁPRACA EDUKACYJNA
      • WARSZTATY EDUKACYJNO- ŻYWIENIOWE
      • FIRMY I PLACÓWKI
    • OFERTA I CENNIK
  • BLOG
  • EFEKTY PODOPIECZNYCH
  • KONTAKT
    • REGULAMIN
  • Moje konto
przez Justyna Bas
BLOG

Edukacja żywieniowa- współpraca

Edukacja żywieniowa- współpraca
przez Justyna Bas
BLOG

Zajmuje się prowadzeniem prelekcji z zakresu zdrowego żywienia, warsztatów żywieniowych i edukacji żywieniowej ponieważ wiem, jak ważne są działania edukacyjne w placówkach. Jak może wyglądać współpraca z dietetykiem ?

Dobra firma w edukacji żywieniowej

Edukacja żywieniowa pracowników jest ciekawym rozwiązaniem, które może się przysłużyć do zmniejszenia częstości zachorowań na choroby. Pracodawco, pomyśl o tym i zainwestuj w zdrowie swoich pracowników. Prowadzone szkolenia i warsztaty mogą skutecznie podnieść ich świadomość żywieniową, a odpowiednio prowadzona dieta poprawia wydajność.

Współpracuje z :– apteki/sklepy z zdrową żywnością/kluby fitness/salony kosmetyczne itp., które chcą wzbogacić ofertę/zachęcić klientów do korzystania z usług,

– jako dietetyk, stała współpraca z firmami, które aby polepszyć jakość oferują swoim pracownikom bezpłatne porady dietetyczne, tym samym przyczyniają się do poprawy zdrowia i działania pracowników.

Współpraca przy tworzeniu projektów w ramach edukacji żywieniowej

Chcesz zorganizować event lub projekt medialny związany z zdrowym stylem życia ?Chętnie pomogę Ci w realizacji przy tworzeniu materiałów merytorycznych, szkoleń.  

Żywienie zbiorowe

Konsultowanie i wprowadzanie zmian w jadłospisach, menu i tworzenie propozycji potraw dla zakładów żywienia zbiorowego oraz restauracji.

Szkoły i przedszkola

Współpraca przy tworzeniu jadłospisów, prowadzeniu szkoleń czy indywidualnych konsultacjach.Możliwe wdrażanie programu Zdrowo Jemy, Zdrowo Rośniemy. Prowadzenie szkolnych gabinetów dietetycznych (obecnie coraz bardziej popularna forma dbania o zdrowie uczniów).

Edukacja żywieniowa:

Prowadzenie zajęć edukacyjnych, warsztatów żywieniowych i współpraca przy projektach dotyczących zdrowego żywienia- WARSZTATY KULINARNE

Dotychczasowe formy edukacja żywieniowa:

  • Prowadzenie warsztatów z edukacji żywieniowej i konsultacji indywidualnych dla mieszkańców powiatu łobeskiego w ramach Funduszy Norweskich;
  • Prowadzenie wykładów dla nauczycieli w ramach programu Trzymaj Formę w powiecie łobeskim;
  • Przeprowadzenie cyklu szkoleń dla uczniów z zespołu szkół ponadgimnazjalnych im. T. Kościuszki w Łobzie;
  • Prowadzenie akcji edukacyjnych wraz z Stowarzyszeniem “Strefa Równowagi”;
  • Prowadzenie zajęć dla placówek przedszkolnych w ramach programu Zdrowo Jemy Zdrowo Rośniemy;
  • Współpraca z fundacją Nutricia w ramach indywidualnych konsultacji żywieniowych dla żłobków w województwie zachodniopomorskim;
  • Stała współpraca z Stowarzyszeniem”Współistnienie” w Łobzie, gdzie prowadzimy warsztaty i preelekcje zdrowotne dla uczestników;
  • Lider regionu Stowarzyszenia programu Zdrowo Jemy, Zdrowo Rośniemy w województwie zachodniopomorskim i wielkopolskim
  • Prowadzenie zajęć edukacyjnych dla dzieci w Gudowie
  • Warsztaty edukacyjne dla Stowarzyszenia Seniorów w Łobzie
  • Prowadzenie indywidualnych konsultacji eksperckich dla Zespołu żłobków Miejskich w Koszalinie
  • Prowadzenie szkoleń i warsztatów edukacyjnych dla intendentów Szkół i placówek oświatowych. 
  • Przygotowanie i przeprowadzenie szkoleń w ramach programu “Zdrowa, efektowna firma” – skupiający się na tematyce prawidłowego żywienia w miejscu pracy. 

Jesteś na diecie ? Dowiedz się jakich błędów nie popełniać, by dieta była bardziej skuteczna 🙂

Zapraszam Cię do obserwowania na moim facebooku 🙂

About The Blog

Nulla laoreet vestibulum turpis non finibus. Proin interdum a tortor sit amet mollis. Maecenas sollicitudin accumsan enim, ut aliquet risus.

Ostatnie wpisy

Proste pomysły na smaczne i szybkie kanapki2022-01-27
Syrop glukozowo- fruktozowy, a cukier- jakie są różnice ?2020-07-29
Bilansowanie diety wegetariańskiej – Jak prawidłowo komponować posiłek?2020-06-12

Kategorie

  • BLOG
  • DIETA
  • OFERTA
  • PRZEPISY
  • THERMOMIX
  • USŁUGI

Meta

  • Zaloguj się
  • Kanał wpisów
  • Kanał komentarzy
  • WordPress.org

Tagi

banan jarmuż koktajl kompozycja owocow migdały mleko dla alergików mleko migdałowe muffiny czekolawe niskotłuszczowe owoce pijemykoktajle piramida zywienia przekąska przepisy smoothie ze szpinakiem szpinak zdroweciastka zielonekoktajle

Ostatnie wpisy

Proste pomysły na smaczne i szybkie kanapki2022-01-27
Syrop glukozowo- fruktozowy, a cukier- jakie są różnice ?2020-07-29
Bilansowanie diety wegetariańskiej – Jak prawidłowo komponować posiłek?2020-06-12

Zapraszam na instagram :)

     


  • Konsultacja to godzinne spotkanie na skype/messenger lub w stacjonarnym gabinecie gdzie omawiamy cel Twojej wizyty. Omówię z Tobą wywiad wygodnie
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    Konsultacja to godzinne spotkanie na skype/messenger lub w stacjonarnym gabinecie gdzie omawiamy cel Twojej wizyty. Omówię z Tobą wywiad wygodnie
  • MYŚLI SABOTUJĄCE I WSPIERAJĄCE Zastanawiałaś się kiedyś nad tym, że czynniki, które zatrzymują Ciebie i nie pozwalają dokonać zmian, mogą
    by dietetyk.justynabas 11 miesięcy ago
    MYŚLI SABOTUJĄCE I WSPIERAJĄCE Zastanawiałaś się kiedyś nad tym, że czynniki, które zatrzymują Ciebie i nie pozwalają dokonać zmian, mogą
  • VAROMA Czyli przystawka do gotowania na parze. Ale czy tylko do tego ? Z czego się składa Varoma ? -
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    VAROMA Czyli przystawka do gotowania na parze. Ale czy tylko do tego ? Z czego się składa Varoma ? -
  • Koncentrat bulionu wykonany w thermomixie a sklepowa kostka rosołowa - czym one się różnią ?:) W sklepach znajdziecie mnóstwo kostek
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    Koncentrat bulionu wykonany w thermomixie a sklepowa kostka rosołowa - czym one się różnią ?:) W sklepach znajdziecie mnóstwo kostek
  • SKROBIA OPORNA Co to takiego ? Węglowodan, który jest odporny na działanie enzymów trawiennych i w niezmienionej formie przechodzi do
    by dietetyk.justynabas 11 miesięcy ago
    SKROBIA OPORNA Co to takiego ? Węglowodan, który jest odporny na działanie enzymów trawiennych i w niezmienionej formie przechodzi do
  • Raty 0 % specjalnie dla Ciebie Jeśli planowałaś/ planowałeś zakup Thermomixa to jest ten czas! Wiesz dlaczego jest on własnie
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    Raty 0 % specjalnie dla Ciebie Jeśli planowałaś/ planowałeś zakup Thermomixa to jest ten czas! Wiesz dlaczego jest on własnie
  • Cześć! Ostatnio pojawiło się tu więcej osób, dlatego postanowiłam się po krótce przywitać i powiedzieć co tutaj możecie znaleźć :)
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    Cześć! Ostatnio pojawiło się tu więcej osób, dlatego postanowiłam się po krótce przywitać i powiedzieć co tutaj możecie znaleźć :)
  • LODY Jeśli ktoś szuka niskokalorycznych lodów, to w Biedronce można znaleźć całkiem fajne sorbety o smaku mango bądź truskawek. Jeden
    by dietetyk.justynabas 11 miesięcy ago
    LODY Jeśli ktoś szuka niskokalorycznych lodów, to w Biedronce można znaleźć całkiem fajne sorbety o smaku mango bądź truskawek. Jeden
  • Czym jest skład talerza ? Tym co na niego nakładasz :) Przy komponowaniu posiłków warto utrzymywać odpowiednie proporcje. Dlaczego ?
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    Czym jest skład talerza ? Tym co na niego nakładasz :) Przy komponowaniu posiłków warto utrzymywać odpowiednie proporcje. Dlaczego ?
  • DIETA W IO Czym się kierować wprowadzając zmiany, które będą pomocne przy tym zaburzeniu ? ➡️AKTYWNOŚĆ Bardzo ważny temat :)
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    DIETA W IO Czym się kierować wprowadzając zmiany, które będą pomocne przy tym zaburzeniu ? ➡️AKTYWNOŚĆ Bardzo ważny temat :)
  • CHŁODNIK Mój sposób na upał :) Nie trzeba nic gotować, jedynie miksujemy potrzebne składniki. Z jajkiem, rzodkiewką i buraczkiem. Zadowoli
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    CHŁODNIK Mój sposób na upał :) Nie trzeba nic gotować, jedynie miksujemy potrzebne składniki. Z jajkiem, rzodkiewką i buraczkiem. Zadowoli
  • DIETA NA URLOPIE Zbliżający się urlop podczas naszej prowadzonej diety to niezła zagwostka. Zastanawiamy się "co z dietą podczas urlopu?"
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    DIETA NA URLOPIE Zbliżający się urlop podczas naszej prowadzonej diety to niezła zagwostka. Zastanawiamy się "co z dietą podczas urlopu?"
  • JAK OGRANICZYĆ PODJADANIE Podjadanie jest małym sabotażystą naszych działań. Przekąski zdają się być dla nas niewielkie, a jednak - co
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    JAK OGRANICZYĆ PODJADANIE Podjadanie jest małym sabotażystą naszych działań. Przekąski zdają się być dla nas niewielkie, a jednak - co
  • KULINARNE ABC Kopystka- takie niepozorny dodatek do urządzenia Thermomix, o wielu funkcjach. Służy do mieszania w naczyniu, jest pomocna przy
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    KULINARNE ABC Kopystka- takie niepozorny dodatek do urządzenia Thermomix, o wielu funkcjach. Służy do mieszania w naczyniu, jest pomocna przy
  • KREM Z POMIDORÓW Mam tu jakiś fanów zup krem czy wolicie te „tradycyjne”? Ja uwielbiam
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    KREM Z POMIDORÓW Mam tu jakiś fanów zup krem czy wolicie te „tradycyjne”? Ja uwielbiam
  • JAK SCHUDNĄĆ BEZ DIETY ? Czy to w ogóle możliwe ? Dieta kojarzy nam się restrykcjami, ograniczeniem i niesmacznym jedzeniem.
    by dietetyk.justynabas 11 miesięcy ago
    JAK SCHUDNĄĆ BEZ DIETY ? Czy to w ogóle możliwe ? Dieta kojarzy nam się restrykcjami, ograniczeniem i niesmacznym jedzeniem.
  • W swojej pracy mam często styczność z osobami z insulinoopornością. W tym wypadku ważna jest odpowiednia, indywidualna dieta ale w
    by dietetyk.justynabas 11 miesięcy ago
    W swojej pracy mam często styczność z osobami z insulinoopornością. W tym wypadku ważna jest odpowiednia, indywidualna dieta ale w
  • BANANY Z nimi to zawsze jest problem. Zostawisz na dwa dni za długo i już są brązowe. Co można z
    by dietetyk.justynabas 11 miesięcy ago
    BANANY Z nimi to zawsze jest problem. Zostawisz na dwa dni za długo i już są brązowe. Co można z
  • Lubicie cukinię? Ja uwielbiam :d Zwłaszcza w sezonie, to jedna z lepszych podstaw do przygotowania pysznych posiłków A Wy lubicie
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    Lubicie cukinię? Ja uwielbiam :d Zwłaszcza w sezonie, to jedna z lepszych podstaw do przygotowania pysznych posiłków A Wy lubicie
  • Jak uzdrowić dodatki do posiłków ?:) Zmiana majonezu- polecam zamienić klasyczny majonez na wegański (polecam goVege z biedry)- ograniczysz w
    by dietetyk.justynabas 10 miesięcy ago
    Jak uzdrowić dodatki do posiłków ?:) Zmiana majonezu- polecam zamienić klasyczny majonez na wegański (polecam goVege z biedry)- ograniczysz w

Może zajrzysz na facebook’a ?:)

Kontakt

Poradnia żywienia i dietetyki RE_forma Justyna Bas
+48 516078445
reformadietetyk@gmail.com
Poniedziałek - Sobota 9-21
Rife Wordpress Theme. Proudly Built By Apollo13

SM

O tej stronie

Jesteś na stronie poradni żywienia i dietetyki- Chętnie Ci pomogę 🙂

Ostatnie wpisy

Proste pomysły na smaczne i szybkie kanapki2022-01-27
Syrop glukozowo- fruktozowy, a cukier- jakie są różnice ?2020-07-29
Bilansowanie diety wegetariańskiej – Jak prawidłowo komponować posiłek?2020-06-12

Kategorie

  • BLOG
  • DIETA
  • OFERTA
  • PRZEPISY
  • THERMOMIX
  • USŁUGI